Ons team

a

Andy Van Endert

Operations Manager
Industrial Solar Projects

Andy is afgestudeerd in 2009 en onmiddellijk van start gegaan in de Solar sector.
In deze boeiende sector heeft hij de kans gegrepen om te groeien van Project Engineer naar Projectmanager, Operations manager tot Operations director.
Vanaf 2012 enkel nog met focus op de industriële projecten zoals vlakke- en hellende daken, grondopstellingen, façades, solar carports,… met een portfolio van een 250-tal industriële projecten met rechtstreekse betrokkenheid.

... meer ... minder
K

KEVIN SPIESSENS

Technical Commercial Manager
Industrial Solar Projects

Kevin is afgestudeerd en onmiddellijk als Project Engineer aan de slag gegaan in 2009 in de PV-sector om de volgende 5 jaar als Internationaal Projectmanager verantwoordelijk geweest te zijn voor het bouwen van industriële grond- en dak installaties.
In 2015 kreeg hij de opportuniteit om als Technical Sales aan de slag te gaan bij Group Suerickx voor industriële dakrenovaties. Gezien Group Suerickx de laatste jaren meer de vraag kreeg om ook PV-installatie te plaatsen, werd Suerickx Energies opgericht.
Als Technical Sales Manager van Group Suerickx & Suerickx Energies legt hij vandaag de focus op industriële combi-projecten waar een nood is aan zowel een dakrenovatie als een PV-installatie, met als specialiteit “FM Approved” dossiers.

... meer ... minder
P

PIET DEFIEUW

Sales & Development
Industrial Solar Projects

Piet is onafgebroken en gepassioneerd actief in de solar sector sinds 2010.
Hij zag zijn start in de verkoop van solarprojecten voor KMO, industrie, logistiek.
Nadien nationaal en Internationaal keyaccount, projectontwikkeling van dak- en grondprojecten en ervaring in projecten met derde partij financiering.
Hij koppelt graag projecten met een technische en commerciële uitdaging.

... meer ... minder